Galet bra författarvecka!

Hej där, jag skriver tydligen ett blogginlägg om året ungefär. Så att jag förunnar den ett blogginlägg säger en del om hur nöjd jag är med veckan som gått. Det har varit en galet bra författarvecka, och då har jag inte fått någon bok antagen eller tagit del av några fantastiska försäljningssiffror. Det är helt andra finfina författarrelaterade händelser som råkat inträffa just den här veckan.

Jag har inte bara fått ett nytt redaktörsuppdrag eller fått träffa ett härligt gäng författare IRL på restaurang för första gången på lääänge, och det är inte bara det att jag är nästan nästan klar med första utkastet på ett nytt bokmanus. Jag har också fått en förfrågan om att delta i en panel under en bokmässa med roliga kollegor längre fram i vår OCH helt överraskande fått ett mejl om att stipendiet jag fick i höstas ska kompletteras med ännu ett stipendium.

Så skål för det! Önskar er en riktigt bra fredagskväll och trevlig helg!

Och ja just det, Manuskt min fina gamla blogg som hängt med sedan 2012 har nu tio år senare fått ge namn åt mitt företag. Vad jag sysslar med? Skrivande och texter såklart. Hemsidan, som faktiskt inte hade premiär den här veckan utan förra, hittar du här:

www.manuskt.se

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: