Det är sådan lyx att ha personer som läser ens texter och kommer med proffsig feedback. Och när de dessutom är peppande är det förstås ännu bättre. Min agentur gör, bland annat, just det. (Dessutom bjuder de på härliga pizza-snittar när de har inflyttningsfest. Jag fick tyvärr bara ta en eftersom jag skulle iväg på middag direkt efteråt. Men nu vet jag att jag ska boka in ett besök på Bröd och salt.)

Medan jag var ute ur bubblan hann jag gå på releasefesten för Jenny Fagerlunds bok Med hälsning från Båstad. Med betoning på gå, eftersom jag och Emma Askling hamnade väääldigt fel på vägen dit. (Fråga inte. Det är nån sorts förbannelse som drabbar oss två i kombination.) När vi äntligen hamnade rätt fick vi i alla fall fira en fin bok med glada människor, skåla för en glad författare och äta underbara macarons. (Jag åt många fler än en.)

F8A1BE2C-5F73-4DF2-BCB8-900BBC87E224.jpeg

Nu har jag varit i bubblan hela helgen igen och blev klar med det sista vid elva i söndags kväll (natt?). Kanske inte den bästa nedvarvningen och uppladdningen för en intensiv jobbvecka (alla är iofs intensiva eftersom där knappt finns några dagar att jobba på) men SÅ skönt att få sitta ner och jobba koncentrerat med manuset och dessutom hinna klart så långt som jag ville.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s