På Valborg (ifs april) gick jag till brasan iklädd tjocka strumpbyxor under jeansen, tjock tröja under jackan, halsduk och vantar. Sköna maj välkommen. Du kan komma när som helst nu. Vi väntar.

Desto varmare var det i trängseln bland vänner, böcker och bubbel på releasen av Camilla Davidssons nya bok Liten tvåa med potential i Printz Publishings mysiga lokaler igår. Imponerande nog är detta Camillas femte(!) bok. Hurra för det.

10EAA563-B2EF-4420-9A54-A5E427C536FB

Ganska varmt blev det i ärlighetens namn också idag, då jag inte bara hann fånga solen under en morgonpromenad runt Långsjön utan också fick mig lite värmande skrivpepp till livs. Sedan kom maj ihåg sig, släppte lös regnet och lät kylan göra det där som kylor gör.

FEBDE379-0CFD-4140-9257-73D1735BE780

Himla tur att mörker, kyla och regn är det absolut bästa vädret. Åtminstone när man ska skriva. Och läsa. Och det ska man ju.

Bonusvärme: (Om än en mörk och kall sådan …) Kickstarterkampanjen för skräckantologin ”Varsel i mörkret” drog in drygt 200 procent av den nödvändiga summan! Det betyder att den inte bara blir av, den kommer dessutom att bli inbunden och få ett nytt skyddsomslag samt förord av skräckexperten Helena Dahlgren. Tjoho.

Annonser

2 reaktioner till “Maj är mörker och kyla

  1. Kul med releasefest! Jag har läst alla Davidssons böcker hittills, så jag ska hålla utkik efter den nya också. Nytt förlag och nya tag, det är alltid inspirerande 🙂

    Och stort grattis till succén med kickstarterkampanjen!

    1. Tack! Ja det var himla trevligt att få mingla runt. Och ser också fram emot att läsa nya boken. Kan behöva den efter mörkret i 1793 och Patrioterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s