Nu finns jag och en presentation av min nästa bok Ek på Partners in Stories hemsida. Gå in och läs! Själv försöker jag komma över i vilket extremt fint sällskap jag figurerar. Och att jag presenteras som Sweden’s new horror queen …

Partners in Stories är en litterär agentur som dels representerar mig mot förlag och liknande (nu behöver jag alltså inte själv leta upp förlag att skicka ut mina manus till, de sköter det åt mig!), dels hjälper till att bolla tankar om texter och som också har koll på utlandsmarknaden om det skulle bli aktuellt. Väldigt spännande! Och väldigt skönt att veta att någon jobbar för en och ens texter.

Med Dränkt gick allting väldigt snabbt. Två veckor från att jag skickade ut, till dess att jag fick ja. Men även om förlag(en) hade mycket engagemang, gav bra input i jobbet med texten och var duktiga på både omslag och spridning hade de tyvärr mindre ekonomisk stabilitet.
Med Ek har jag därför valt att gå en annan väg. (En betydligt långsammare väg, som det skulle visa sig, men förhoppningsvis väl värd väntan.) I stället för att skicka mitt manus till förlag har jag skickat det till agenturer. Förhoppningsvis blir det en bok. Och drömscenariot är att den här gången hamna hos ett förlag med lika mycket engagemang, men mer stabilitet.

Håll tummarna!

PartnersinStories.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s