Houston we have a manus

Ja jävlar i min lilla låda.

Igår stoppade jag in de sista av mina egna kråkiga ändringar (de jag gjorde efter att ha läst lektörens kommentarer.) Klockan tolv på natten var jag klar med det. Och idag har jag – i sällskap av Emma Askling som gästat min skrivardag och mitt vardagsrum – jobbat hårt hela dagen med att justera det sista. Synka, kolla, rätta till kapitelnummer, få panik över att saker kommer i fel ordning, dubbelkolla och inse att de faktiskt hamnat rätt. Och så.

Alltså: Finnes – ett prima rysligt underhållningsmanus för vuxna, som utspelar sig i modern verklighet, men med övernaturliga inslag.

Sökes: Förlag, agent, filmkontrakt eller bara en enkel räkmacka på Bokmässan.

Det är nu is i magen-taktiken verkligen kommer att sättas på prov. Eller snarare min förmåga att följa den. Helst vill jag skicka till allt som rör sig, och några fler. Nu, nu nu! Men så jobbar vi inte längre här. Nix. We play it cool.

En sak kan vi vara säkra på i alla fall, och det är att jag inte kommer att ha någon ny bok på Bokmässan i Göteborg i år. Jag kommer alltså att närvara av rent sociala skäl. Istället håller jag tummarna för att jag får godkänt på min ansökan till Sveriges Författarförbund. Det skulle vara en trevlig pepp.

Annonser

10 reaktioner till “Houston we have a manus

  1. Jag är inte förlag, agent, filmmakare eller räckmacka – men heja dig och gott att vara social. Ser fram emot att läsa det där manuset i bokform sen. För läsare är jag.

  2. Hurra! Men du är ju en fena på att hitta förlag på nyskapande vägar så vem vet, du kanske skapar kontakter på bokmässan som leder till något?! 🙂 Håller tummarna iaf 🙂

    1. Jag väntar och väntar. Och skriver på nästa manus under tiden (30 000 ord idag! Yay!) och lite på ett annat manus också bara för skojs skull 🙂 Min mage är så sjukt kall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s