6000 ord

Drygt. Så långt har jag halkat in i vuxenmanus nr 3 som jag började skriva av bara farten. Idén hade jag sedan tidigare, uppskriven i mobilen bland alla andra lösa uppslag. Åtminstone såhär i början inbillar jag mig att den här historien blir rakare och enklare, och med bara ett perspektiv.

Annonser

4 reaktioner till “6000 ord

  1. Underbart med självinsikten där. ”Åtminstone så här i början inbillar jag mig…” Det gjorde jag också, nu har det blivit jättekrångligt alltihop. Det där raka och enkla. Även om ”bara” ett perspektiv. Det krångligaste perspektivet nånsin.

  2. Låter skönt hoppfullt där. Själv har jag valt att krångla till det med två perspektivpersoner med tillhörande egen story som ska flätas samman på ett förhoppningsvis snyggt sätt… Plus ett antal sidointriger…
    Fortfarande samma genre? Hur gick det med barnmanuset förresten? Jag har inte hängt med där…

    1. Det hinner nog krångla till sig efter hand, ska du se. Samma genre ett manus till, sen får vi se vilka idéer som poppar upp. Barnboksmanuset lever livets glada dagar i min inkorg och väntar på att jag ska ta tag i ombearbetning inspirerad av lektörens kommentarer. Men just nu känns vuxenmanusen mer pockande 🙂 Lycka till med sammanflätningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s