Paus i skrivpausen

Igår gick hela dagen åt till att sitta i köksmöte på Ikea och sedan gå på 40-årsfest. Idag har dagen gått åt till att skruva ihop en hallbyrå från sagda möbelvaruhus och att vara trött. Men ljudboksförlaget har önskat en kort text inför lanseringen av Dränkt, och jag lovade att jag skulle skriva den i helgen så det är väl bara att sätta igång.

Imorgon är det jobb som gäller. Som tusan. Vi byter namn på både tidning och webb, och lanserar en ny webbsida, så just nu gäller det att hålla liv i den gamla sidan samtidigt som man förbereder den nya, försöker spåra buggar och åtgärda dem och så vidare och så vidare. Roligt men tidskrävande. Förhoppningsvis blir vi helt klara för …

På tisdag ska jag träffa Emma, prata skrivande och livet, dricka lite vin och köpa hennes helt nya bok Isak är en tjuv. Roligt!

På onsdag lanseras den nya hemsidan för tidningen jag jobbar på, så mycket jobb med det för tillfället. Då blir det också fest på jobbet. Roligt!

Veckan efter var det tänkt att jag skulle åka till Västerås och prata om Dränkt och skrivande för en kulturklubb som min gamla klasskompis dragit igång, men det blev uppskjutet. Det betyder istället att jag får en hel, orubbad skrivardag! För då är det februari, och mina skrivardagar börjar äntligen igen!

Annat kul som lurar i faggorna är en träff med min gamla bokklubb från tiden då vi pluggade litteratur i Uppsala. Vi firar 20-årsjubileum(!) Läskigt, men sant.

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Nu ska jag skriva.

 

Annonser

En reaktion till “Paus i skrivpausen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s