Ovettigt bra

Hur vettig är man när man – helt på eget initiativ – sitter från klockan 10 på förmiddagen till midnatt en ledig lördag och för in korrektur från en själv i ett manus (som man skrivit på eget initiativ) och dessutom tänker ägna hela söndagen åt att skriva till och skriva om saker i sagda manus så att man kan hålla den deadline man har gett sig själv för att få iväg allt till lektören man bokat utan att någon bett en, så att hen kan tala om vilket undermåligt jobb man gjort?

Jag klarade det ialla fall! Jag är igenom första vändan med att föra in korr! Jag kanske inte är vettig, men fasen så bra!

Hej, jag har skaffat dig ett extrajobb med bara obekväm arbetstid, tajta deadlines och ytterst osäkra lönevillkor. Hälsningar dig själv.

Annonser

8 reaktioner till “Ovettigt bra

  1. Jag tycker det låter ovanligt vettigt att ägna sig åt något man gillar. Bara inte för snäva deadlines men annars. Kul att höra att det rullar på. Ska bli intressant att höra vad lektören säger – för du berättar väl?

  2. Ja, ibland kan man förstås undra man vad man håller på med 🙂 Särskilt som man ju egentligen inte alls vet om allt ens arbete ens kommer belönas med en utgivning alla gånger. Men du – bra jobbat ändå. Jag är så nyfiken på ditt manus. Säger som Eva, du berättar väl vad lektören sa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s