Duckar och tar skydd

Manuset är ivägskickat. Jag har noll distans. Har inte hunnit ta den där nödvändiga pausen från den här texten. Kanske är den skitdålig, kanske finns där nåt korn som går att jobba med och kanske är den till och med lite, lite bra på vissa, undanskymda små ställen. 

Ger mig själv en klapp på axeln för att jag fick iväg det. Och för att det trots allt är bättre nu än det var i fredags. Åtminstone innehåller det större osäkerhet och fler piller.

Andas, tar på mig hjälmen och väntar på smällen. 

Annonser

4 reaktioner till “Duckar och tar skydd

  1. Tjoho för klarad deadline!!!! Känner dock igen känslan, när man jobbat röven av sig själv för en deadline som ingen tvingat på en. Men jag gillar deadlines, deadlines gör att man får tummarna loss och kommer vidare. Hoppas du får en massa bra kommentarer från lektören, är verkligen spänd på vad ditt nya manus handlar om!

    1. Tjoho för det, men viktigare, GRATTIS till er! Så roligt med knytet 🙂 Och boken från tryckeriet också! Dubbelgrattis! Jo deadlines är bra. Är rent av lätt beroende av dem för att få saker gjorda.

  2. Åh den där känslan av skitdåligt eller kanske kanske det ändå är nåt. Ibland är det så svårt att hålla distans till texten. Det blir ju ofta lättare efter att nån annan tittat på den och berättat för en hur det ser ut från något annat håll.

    1. Ja, just distansen är det väldigt svårt med den här gången. Har inte haft den där nödvändiga pausen från texten. Ska bli mycket bra med kommentarer så man får hjälp att lägga insatserna på rätt ställen. Vet nu att åtminstone ett kapitel är bra. Alltid något 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s