Pausa, dansa

Här var det paus. I onsdags flög jag och maken till New York. Närmare nio timmars flygresa, bättre skrivtid än så kan man knappast få – tänkte jag och packade med en fulladdad dator. I går morse landade vi här hemma igen. Jag hade inte öppnat datorn en endaste gång. Inte tidningen Skriva heller, som jag köpt med mig. Icke heller Ajvide Lindqvists Rörelsen som var min extrabok. Tre kapitel eller så i Simsions Rosieeffekten är så mycket jag presterat litterärt. Byggnader, promenerande, mat, människor, film, sevärdheter, drinkar, fantastiska vyer och sömn har slukat upp all energi.

MEN. Det betyder inte att det inte hänt nåt på bokfronten. Ett kuvert med trevligt innehåll låg och väntade på mig när vi kom hem. Mer om det inom kort. Och så kommer äntligen antologin I skuldens skugga ut på Litet förlag.

En hel drös med mer eller mindre eller väldigt mycket mer kända författare bidrar med noveller på temat skuld, och all vinst går till organisationen Min stora dag. Och jag har med en märklig liten novell.

På torsdag firas boken in med ett litet galej på Bernies i Stockholm, och är du intresserad av att mingla kan du läsa mer här. Roligt!

Och om bara någon vecka är det dessutom dags för evenemanget Spännande bokafton på Kalmar slott. Också roligt!

Skrivandet då? Jodå. Jag måste bara bli av med min jetlag först. Hoppas den är borta till på torsdag. Då minsann.

Annonser

11 reaktioner till “Pausa, dansa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s