Livgivande, inkompatibelt svammel

Om ni kunde läsa det som står överst i mitt manus … (Alltså ni KAN ju göra det, rent teoretiskt, men jag tänker inte visa det för er.)

En himla gröt av frågor och påståenden och allmänna infall är det, typ:

Kanske är det han som har gjort det? Kan han det? Hur blir det då med mötet?
Vad händer om en sån och en sån kommer in? Blir det för rörigt?
Och så avslöjas det i slutet att …
Skit i varför de ska vilja det här, de vet inte varför de vill det, de bara gillar det.
Ja! Eller Nä?

Väldigt många av dessa idéer, frågor och påståenden är helt inkompatibla med varandra, några är helt inkompatibla med manuset över huvud  taget. Men det är ganska kul. Att det ens börjar samlas en massa sådant svammel är ändå ett tecken på att jag går och funderar på berättelsen och på lösningar på uppkomna problem. Det inger ett visst hopp. Kan behövas. Jag har inte skrivit ett ord på hela helgen.

Veckan som kommer vågar jag inte heller hoppas på när det gäller skrivandet. Ska hinna med tandhygienist, optiker och allmän hälsokontroll (via jobbet), skicka ett nyhetsbrev, planera ett kök och få till en workshop, samt förbereda min förestående frånvaro från jobbet pga NEW YORK-RESA! Bokmässan i all ära, snart ska 40-årsdagen firas ordentligt med maken. Och nästa helg är det kusinkalas, packning och storstädning som gäller. Kanske ett litet besök på Gamex / Comicon också. Vi var där med barnen förra året, och det blev succé. Totoro och Star Wars, hamburgare och en massa superhjältar.

Annonser

8 reaktioner till “Livgivande, inkompatibelt svammel

  1. New York! Åh vad roligt! Ibland får skrivandet stå tillbaka, är säker på att du kommer ha fullt med idéer och räta frågetecken när du väl sätter dig och skriver igen 🙂

    1. Ärligt talat så tittar jag inte på dem särskilt ofta. Bara genom att skriva ner dem fastnar de bra lite grann i minnet. Men jag borde not titta oftare, för när jag väl tittar dit så ser jag en massa tankegångar som jag missat. Och några kan vara godingar,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s