Signeringen på ICA i Kungens Kurva i lördags gick riktigt bra! Jag hade fått ett guldläge där alla som skulle till kassan passerade, och körde hårt på argumentet att Dränkt utspelar sig i trakten.

  
Jag hade med mig en stor och en liten låda böcker och böckerna som blev kvar gick att få ner i den lilla lådan. (Signerigssuccé utifrån min nivå alltså, Mats Strandberg eller Niel Gaiman hade förmodligen deppat ihop totalt över bristen på kilometerlånga köer.)

  
En lustig sak som händer på alla sådana här tillställningar är att jag står och pratar om boken, jag finns på bild på en stor rollup, och ändå är det väldigt många som efter en lång stund av boktitt och prat utbrister ”Jaha! Är det DU som har skrivit boken?” 

Ett roligt nytt inslag är annars att det kommer fram folk som känner igen mig och säger att de tänker gå på föredraget (hände i Kristianstad) eller att de läst boken och tycker om den. På ICA dök det till och med upp en tjej och hennes pappa som båda läst, gillade boken och nu frågade om Wilma fick en autograf och om de fick ta kort. På mig! Såklart att de fick! 

  
Söndagen var en historia i sig själv. Hann med Babel, och lite kvällsligt pet i manus. Råkade hitta på en ny kataktär. Kan bli bra.

Annonser

8 reaktioner till “Ja, det är jag som har skrivit boken

  1. Så himla coolt Frida! Autograf!
    Känner så igen kommentaren Jaha är det du som skrivit boken!! Vad tror de? Att man står alldeles ensam och försöker kränga någon annans böcker. Som typ provsmakning på Ica! 😂

  2. Hur tufft som helst. Autograf på nåns arm brukar vara nästa steg som räknas som hög coolhetsfaktor. Jag väntar ännu på att få skriva en sån…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s