Detta har hänt

Jag har varit på möte på Ica Kvantum i Kungens Kurva, en av Sveriges största ICA-butiker, och nu är det klart att jag ska signera Dränkt där lördagen den 12 september mellan 12 och 15!

Jag har skickat in korret på novellen till I skuldens skugga. Jag tror den trycks den här veckan. Spännande!

Jag har blivit kallad för skräckdrottning för första gången, av den produktiva författaren Kim M Kimselius som gillade Dränkt jättemycket!

Jag har fått mitt första omdöme från en 11-åring. Hon tyckte boken var läskig och bra men konstig, och att jag är en cool och duktig författare 🙂

Jag har varit på en peppande skrivarhappening, nämligen Författarkliniken, där jag sett inspirerande föredrag av såväl stora och kända som aspirerande författare, lyssnat på paneldiskussioner mellan lektörer och skrivarcoacher samt mellan förläggare och agenter, fikat, umgåtts, druckit vin, stått i toalettkö, skrattat och till och med sålt lite böcker.

Jag har – snart – knåpat ihop 50 minuters föredrag till helgens Bokfestival i Kristianstad.

Och bäst av allt: Jag har, från och med nu, en skrivardag i veckan! Jag har gått ner på 80 procent och kommer hädanefter att ägna torsdagarna åt bokproduktion. Sådan otrolig lyx. Jag kan knappt vänta till på torsdag.

Annonser

2 reaktioner till “Detta har hänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s