Livstecken

Tusen tack för alla hållna tummar. Min nya huvudperson är betydligt roligare att skriva om än den gamla stackaren (någon gång ska jag skriva ett långt och klokt inlägg om varför romankaraktärer ser ut som de gör). Men det betyder tyvärr inte att jag skriver särskilt mycket. Mest pet i befintlig text har det blivit, utöver en helt ny inledning. Och så lite (en hel del faktiskt) inskolning av barn, tillbakavändande till jobbet och en socialt intensiv helg.

Idag kom korrekturet till antologin I skuldens skugga. Så snygg den kommer att bli! Och så spännande det är att få vara med bland så många tunga namn. Och så bra att allt överskott ska gå till ”Min stora dag”. Gillar som tur är fortfarande mitt eget bidrag. Det är lite udda.

På torsdag har jag möte ang signering på en stor matbutik, i helgen är det dags för Författarkliniken, inklusive fest på lördagen, och nästa helg bär det av till Kristianstad och berättarfestivalen.

Jag måste fila på det jag ska säga på scenen, gå igenom novellkorrekturet, ta mig i kragen vad gäller … Ja, det finns lite att bita i helt enkelt.

Och så ska jag försöka skriva lite. Mycket. Fan trot.

Annonser

6 reaktioner till “Livstecken

  1. Vad roligt med antologin! Den ser jag fram emot. Bra att det går till ”Min stora dag”. Sett många sjuka barn på nära håll glädjas därigenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s