image

Vi har varit på Mallorca i en vecka. Där har iberiska grisar, gröna oliver, citronsorbet, vattenmelon och frukostpannkakor ätits, barn lärt sig simma, kramat maskotar, kollat tyska barnprogram på hotellteven, vatten, cava och en del av en sangria (inte så himla gott faktiskt) har druckits, parasoller fällts upp, solstolar legats i, böcker lästs, balkong suttits på och månen och Medelhavet betittats.

Datorn var med. På villkor att jag skulle skriva på planet dit och på planet hem, men inte under själva vistelsen. Jag skrev på planet dit – när jag inte gjorde allt annat som hör till en flygresa med barn.

På vägen hem startade jag inte ens datorn. Och sedan vi kom hem sent i tisdags natt / tidigt i onsdags morse har jag A: sovit ikapp och B: fixat båda barnens rum. (Vill ta till protokollet att jag är grym med stjärnskruvmejsel och borr. Men vi kan säga såhär: Om man räknar in arbetstiden för montering så var det där Ikeaskrivbordet vi köpte inte så himla billigt.)

Så: Inte mycket nytt på ordfronten, men en hel del gjort på ordningsfronten.

På bok- och författarfronten gläds jag åt att Dränkt sakteliga klättrar i Adlibris försäljningsstatistik, att jag blivit kontaktad av Dalalitteraturen som lyfter fram författare med anknytning till Dalarna och vill att jag ska vara med där, och att jag fått ett fint läsarmeddelande från en för mig helt okänd person, vilket är alldeles extra roligt.

När jag bara har fått lite bättre ordning på sovfronten ska jag ta itu med skrivandet igen. image Passade på att lämna ett specialsignerat exemplar i hotellets lilla bibliotek. Är du i Cala Bona så kika i hyllan på Mimosa. Kanske står Dränkt där och väntar på just dig.

Annonser

4 reaktioner till “Ord VS ordning

    1. Tack Charlotte 🙂 Har du ändrat nåt i kommentarsfunktionen hos dig förresten? Tyckte jag kommenterade flera inlägg här om dagen, men det verkar inte ha gått fram. Och av nån anledning måste jag godkänna dina kommentarer här. Ska se om jag kan fixa det.

  1. Väldigt smart idé måste jag säga att lämna lite spår efter sig sådär. Vad skönt det måste ha varit med värmen och solen också. Längtar till i höst då jag också får mig lite sol och värme för den här sommaren har inte bjudit så mycket på den varan tyvärr.

    1. Tack, jag har snott idén från andra 🙂 Mycket skönt med värme och poolbad (inget hav tyvärr, var inte så barnvänlig strand). Hoppas du får en riktigt skön höstresa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s