Firar!

När Dränkt först skulle ges ut var mitt första delmål att den skulle sälja mer än 300 böcker. Jag hade nämligen läst att det var det lägre antalet för vad som var normalt för en debutant. Mitt första förlag hade dessutom för avsikt att smyga igång med en upplaga på 300.

Sedan fick jag som bekant ett annat förlag.

Hur som helst. Det första målet nåddes innan jag ens visste om det. Skål för det!

Mitt andra, egentliga mål, var att nå den övre siffran jag hört för vad som är normalt för en debutant. 

Idag fick jag reda på att så många böcker (plus några till) är precis vad som har levererats från Förlagssystem. Jag (och förlaget naturligtvis) har nått mitt andra och större mål! Otroligt roligt!

Extra roligt att flera av böckerna sålts till bibliotek, och att de flesta av de böckerna (så vitt jag kan utröna) är utlånade. Folk läser faktiskt min bok! Det är bäst av allt.

Nu kanske ni har hört talas om nåt som kallas returrätt. Men vet ni, det glömmer vi idag. För nu är det bara roligt och glatt och jämna och fina siffror. Hurra!

Vill du förbättra oddsen är du mer än välkommen att köpa Dränkt i bokhandeln eller till exempel på Adlibris eller Bokus. Till exempel. Vill du ha ett signerat exemplar kan du köpa ett direkt av mig, för 150 kr plus porto. 

Själv har jag köpt firarmiddag på Erssons. Med vin. Skål!

Nu firar vi vidare med avlusning av barn och vuxna. Ingenting säger ”hurra för bokförsäljningen” som lusschampo.

Annonser

12 reaktioner till “Firar!

  1. Åh herregud, löss. Bara du säger det så börjar det klia. Men jo, ingenting säger hurra för bokförsäljning som avlusning. Jag tror det kan bli ett utmärkt författarordspråk. Ja och grattis till försäljningen också, måtte lössen dö.

    1. Dottern var hysterisk vid tanken på att smådjur kunde krypa i hennes hår. Men som tur var hittade vi inget djur hos någon trots lusigt umgänge. Död åt lössen! Och tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s