Hotellrum bokade

Jag är inte känd för att vara ute i vad man kallar god tid. Fraser som ”Eh, nej vi har inga bord, du vet kanske inte om att det är Allla hjärtans dag i morgon?” och ”Bord för 9 personer? När det är Bokmässa och lönehelg? lycka till!” har yttrats i min närhet.

4 månader är tydligen inte i god tid när det gäller att boka hotell till Bokmässan, och jag krånglar extra mycket med att vilka sova ensam dag ett, med hela familjen dag två och lyxa med maken dag tre (har jag sagt ATG jag fyller 40?) Så nu har jag bokat tre olika rum på två olika hotell.

Nu ska vi snart börja fundera över vad vi ska göra på semestern …

Annonser

5 reaktioner till “Hotellrum bokade

 1. Vilken bra kombo: 40 år och bokmässan med egen hyllad bok i bagaget.
  Fick en framtidsversion – bokmässan om tio år då du fyller femtio och är en firad stjärna och jag precis har kommit ut med min första bok som jag har tryckt själv på returpapper. Men du har kanske ändå tid att signera din sjunde bok åt mig?

  1. Om tio år kommer du att vara nya Linda Olsson – största debutanten genom tiderna. ”Den tog x år att skriva, men det var värt att vänta på!” Själv kommer jag hasa runt bitter och plufsig, böja mig alldeles för nära folk så att de får pustar av minttuggummi i ansiktet när jag raspar ”Vet du inte vem jag är? Jag är författare! Jag ska tala om för dig att jag har, hick, bokit en skriv. Å bra var den också. Reskaruhajävligtklartförrej. Kan du inte bjuppa på en öl, det är min fölsedag.”

   Självklart kommer jag att signera åt dig också 🙂

   1. Ha ha, härmed lovar jag att bjuda dig på en öl om drygt tio år, eller vad som är på modet då. En specialare eller två, så att vi hinner byta erfarenheter av de gångna åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s