Det där med skrivandet

Det går sådär. (= inte alls) Främst för att jag inte ens öppnar datorn. Nu har jag iofs varit / är sänkt av en förkylning. Och jag är fortfarande inne i en läsperiod. Man måste ju fylla på också. (= undanflykter)

Men i bakhuvudet har jag tänkt ut en scen till. Och i framhuvudet grunnar jag på mitt entimmesföredrag som ska hållas 21 april. Mindre än två veckor kvar! Nånstans mitt under hjässan påminner jag mig själv om att gå igenom och skicka in skuld-novellen (= borde redan varit klart)

Medan olika delar av hjärnan jobbar på sitt så skickar jag mejl om intervju, signering, fakturering och sånt. (= förtränger deklarationen och att jag måste ta fram fakturamallar)

Hur går det för er?

Annonser

8 reaktioner till “Det där med skrivandet

  1. Jag kan inte ens sätta mig in i allt du håller på med just nu men det låter som en förträfflig idé att förlänga läsperioden och förtränga åtminstone vissa saker som deklarationen 🙂

  2. *nyfikenienstrut* undrar om du har startat ett eget företag iom Dränkt? Om du skulle vilja berätta om hur och varför (om du har tid) 🙂 så skulle jag vilja höra om det. Pm eller mail kanske?

    1. Hej Anna, jag har varit frilansjournalist tidigare så jag har en gammal enskild firma som jag dammat av. (Det faller under samma kategori.) Jag är även anställd så jag har både F- och A-skatt.

  3. Allt det där tar ”andra” tar ju väldigt mycket tid så ibland får det liksom vara det som räknas tänker jag. Man hinner ju inte med allt. Själv har jag fastnat lite. Funderar på om råmanuset jag hade som mål att slutföra innan sommaren ens är värt att skriva klart. Lite småjobbigt, kan inte riktigt bestämma mig.

    1. Låter som läge att vila från manuset lite. Det är säkert värt det – man måste bara ner på botten och sparka ifrån med ny fart ibland. Och jo, det andra tar tid, men jag kommer liksom aldrig igång. Inte ens när jag har massor av tid och det regnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s