Idag är det dags!

Njut, är det flera av er som skrivit i kommentarerna. Och nu ska jag njuta. Jag har ledigt från jobbet idag, bara för att kunna ägna mig åt releaseförberedelser (och för att jag omöjligt skulle kunna koncentrera mig nog för att få något jobb avklarat.) Och det mesta är gjort. Jag och maken var och lämnade bubbel, tilltugg, rollup och annat på Beyond Retro där releasen ska vara igår kväll.

Jag försökte få ihop en lämplig spellista med tema vatten, skog, drunkningstillbud, varelser och väsen, men vet ni vad, så mycket vemod och stråkar och ödesmättnad skulle lägga sordin på feststämningen. Så, ikväll får det bli mingelvänligt, glatt och trevligt, så överlåter jag ödesstämningarna åt boken.

Igår var jag också och betalade hyran för bubbelglasen, svarade på intervjufrågor via mejl och blev helt ställd när jag fick en fråga från Bokmässan Dalarna om vad min författarpresentation där ska ha för rubrik. Borde nog ha funderat mer på det, nu fick det heta Dränkt kort och gott.

Och nu då? Ja, jag sitter och känner efter. Hur roligt det ska bli ikväll! Och funderar på vad man egentligen skriver i böcker man signerar. Och om jag kanske borde köpa till något mer tilltugg. Om jag borde sätta mig in i hur min izettle fungerar utifall att förläggarens krånglar. Snart ska jag röja för nattgäster, prova om klänningen funkar eller om jag ska ta en annan. (Och så googlar jag en del för att se om det dykt upp någon recension. Och muttrar över att det fortfarande står ”bevaka” och ”förboka” på Adlibris och Bokus, trots att boken släpps idag. Hoppas de ändrar under dagen.)

Ikväll ska jag kramas och prata och skåla och njuta. Kort sagt fira rejält. Rapport kommer såklart!

Annons

12 svar till “Idag är det dags!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: