Tumlar och rumlar

Någon gång, snart hoppas jag, ska det här bli en blogg som kan kallas skrivarblogg igen utan att skämmas. Men just nu är det en iih, aah, oj, kolla här, hoppsan, vad häftigt!, åh nej, hurra-blogg. Helt enkelt för att jag ägnar mig mindre åt rent skrivande och mer åt det där iih-andet och hurrandet.

Hoppas ni har tålamod med mig ett tag till.

Nu har jag checkat av såpass mycket på listan att jag kan fokusera på releasen. Jag är fantastiskt glad över alla som ska komma och fira, över att boken äntligen ska släppas, över att det äntligen är dags! Jag har nog inte själv fattat hur stort det egentligen är.  Och så är jag kraftigt nervös över att ett boksläpp betyder att det kan dyka upp recensioner, att folk ska läsa och tycka, och att de inte alltid kommer att tycka positiva saker. Eller, hemska tanke, att recensionerna uteblir helt och att ingen läser eller tycker alls.

Fick en bild från releaselokalen idag. Bokkartongerna står på plats. Igår damp en rollup ner här hemma – helt bisarrt att ha en tvåmetersskylt med sig själv och sin bok på, alla borde testa. Och idag har jag hämtat ut min izettle, som dock inte ska användas förrän på bokmässan i Falun 21 mars. På releasen i övermorgon får förlaget stå för sådant.

Idag blev jag kontaktad angående en intervju på ett lite annorlunda ställe, och igår nämndes Dränkt på flera bloggar. Så häftigt att boken dyker upp på ställen utan min vetskap!

Skriva? Ja! Snart, hoppas jag. Under tiden tumlar jag om.

Annons

8 svar till “Tumlar och rumlar”

  1. Klart du måste tumla runt och hurra! Det är ju nu det händer! Tänk den långa processen det är att färdigställa en bok. Och så några skimrande ögonblick i rampljuset. Njut för sjutton gubbar (och gummor för jämställdhetens skull) 🙂 och STORT lycka till på releasen. Hoppas och tror att massor vill köpa! Kram!
    💖

  2. Det är klart att vi vill läsa om ditt rumlande och tumlande! Det är ju fantastiskt! Så gör som Anna säger, njut! Vardagen och skrivandet kommer tillbaka. Då vill vi läsa om det också, förstås.

  3. Men det är helt fantastiskt med sådana inlägg också :)! Det peppar ju oss andra skrivande människor. Min resa i helgen blev ju inställd så mailade dig alldeles nyss om releasefesten. Ska bli så skoj att fira din bok!!
    /Heléne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: