Det låg en paketlapp i brevlådan när jag och barnen kom hem. Jag hoppades såklart att det var boken, men det kunde lika gärna ha varit min rollup (marknadsföringspryl) eller izettle (ta betalt med mobilen-pryl) som jag beställt i veckan.

Men vet du, DET VAR BOKEN!

Så fin, perfekt storlek och lagom lätt fast den är inbunden och drygt 300 sidor.

Och jag vågade öppna den. Det var nästan inte ens läskigt. Och familjen var glad och jag har klappat och klappat. Titeln är i relief, bara en sån sak.

Fast lite läskigt är det. Och roligt! Men läskigt. 

Annonser

8 reaktioner till “Dränkt är här!

  1. Grattis! Måste vara hur underbart som helst att få hålla i boken!
    Har sett flera författare använda rollup-grejen nu, verkar vara en bra synliggörare. Har du fått hjälp av förlaget eller någon annan med allt du ska tänka på nu, eller sitter du själv och klurar och skriver listor?

    1. Tack! Ja, den är så fin. Går och klappar på den. Och nojar för hur texten egentligen är.

      Beträffande rollup och liknande så har jag till stor del helt enkelt kollat på vad andra gör, och härmar det jag tycker verkar smart. Om jag tex står på en scen och pratar så gör det ju ingenting om publiken har omslaget stort uppdraget att titta på under tiden, tänker jag 😉 Nu hamnade jag på ett förlag med mer traditionellt tänkande trots allt, och boken är till och med insåld till de stora bokhandlarna. Yay. Men innan var jag inställd på att det till stor del var upp till mig om någonting skulle hända.

  2. Härligt! Och det är ju tur att den finns till releasen! Säger jag som upplevde min första release där boken kom dagen innan. Det var nervigt vill jag lova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s