Racet fortsätter

Hinner du med att njuta? undrade Eva Ludvigsen. Nja, är svaret på det. Jag har ju ett heltidsjobb med deadlines. Som jag knappt har varit på den här veckan för att jag också har barn. Som är sjuka. Och samtidigt händer det saker med koppling till boken precis hela tiden. Vansinnigt roligt, och när jag väl får en liten stund att tänka efter så – ja – då njuter jag.

Som när gratulationerna över att Dränkt nu ligger uppe på nätbokhandlarna började rulla in. När jag fick höra att ett stort magasin vill recensera(!) Och när jag gick igenom hela manuset (igen) för att byta tillbaka några ”Unn” mot ”hon” (ironin i att jag ersatte en hel del ”hon” med ”Unn” tidigare) och kände att det här, det är faktiskt roligt att läsa. (Här om dagen var det en annan känsla, kan jag säga. Oj vilket klumpigt språk, tänkte jag då. Denna härliga dagsform.)

Det som har hänt idag är alltså att förlaget meddelade att ett stort magasin är intresserade av att recensera. Att de sista justeringarna av texten innan sättning har gjorts. Att en lokaltidningsjournalist har hört av sig om intervjutid. Och att PR-agenten(!) för butiken där jag hoppas kunna ha releasefest har hört av sig.

Ja, och så en till väldigt rolig sak! Eva Karlsson (många Evor idag) har läst min e-novell Tassar barfota och skriver fint om den. Tack Eva!

En helt vanlig onsdag alltså 😉 (Drömmer jag?)

Annons

12 svar till “Racet fortsätter”

  1. Ja härligt du! Och det gäller att ligga i medan man får, sen lugnar det ner sig igen. Väntar ivrigt på att få sätta tänderna i din bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: