Vilket år. Och nästa blir ännu bättre! Väl?

2014. Vilket år. I mångt och mycket året som tog mig från helt aningslös nybörjare till någonting som börjar likna en publicerad författare.

Så många saker jag varit med om för första gången 2014. #Älskanoveller hos e-bokshandlarna att bevaka i januari. Fina refuseringar från riktigt stora förlag. Förlagskontraktet för min alldeles egen roman. Skrivarkurs i skräck under en hel vårtermin, där jag inte minst fick ge feedback till andra – väldigt lärorikt. Releasefesten för #Älskanoveller i maj när jag fick se en bok i tryck där mitt eget namn stod med på författarsidan och träffa så många fantastiskt trevliga medförfattare. Att ha medförfattare. Samarbetet med en redaktör som hjälpte mig med min text för att få den så bra som möjligt. En egen författarsida på Facebook. Gästinlägg på Debutantbloggen i juni. En filmsnutt för #Älskanoveller. Ett bokomlag! (som hamnade på både tygkasse och mobilskal inför) Bokmässan i september, som i och för sig inte var min första, men min första som ”författare” och den första där jag gick på Park ;-). Fotograferingen av riktiga, proffsiga författarbilder med superduktiga Elin Parmhed – och jag gick till och med till frissan innan för att få till håret. Två publicerade E-noveller, som jag blev ombedd att skriva(!). Nanowrimo-debuten. Uppträdande inför publik på ett bibliotek i november. Bli intervjuad av ett stort magasin. Att plötsligt stå utan förlag. Att få vara med i en bloggjulkalender bland en massa riktiga, verkliga, superduktiga författare. Debutantporträtt i Svensk Bokhandel. Att se min bok nämnas i inte ett, utan två magasin. Och att bli kontaktad av förlag för att de är intresserade av mitt manus.

Kommer 2015 att toppa detta? Jamen, absolut! Eller?

Förhoppningsvis med en sak åtminstone. En stor en. Att Dränkt verkligen kommer ut. Att jag äntligen får se min bok i verkligheten. Att få ha en egen hejdundrande releasefest.

Jag ska också hålla mitt första soloframträdande i egenskap av författare i april- en hel timme långt. Det blir spännande.

Jag ska försöka färdigställa min barnbok, den jag fick idén till när jag slog huvudet i dotterns piglande prydnad. Råmanuset är en god bit på väg, det är snart bara upplösningen kvar. Men den kommer att kräva mycket redigering.

Och när det är gjort, och manuset kanske till och med är ivägskickat till förlag, så hoppas jag bita tag i min skräckdeckare igen. Jag börjar längta efter den nu.

Ja, och så såklart att jag fyller 40 mitt under Bokmässan. Bara en sådan sak 😉

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till er alla!

23 reaktioner till “Vilket år. Och nästa blir ännu bättre! Väl?

  1. Oj vilket år du har haft. Det känns spännande att få fortsätta följa din utveckling framöver. Roligt att följa alla aspirerande författarkollegor där ute. Inte minst när man är i samma båt (ungefär). Kram och gott nytt år!

  2. Ja oj, oj, oj vilket år! Du har ju gjort fler nya saker det här året än somliga gör ett helt liv 🙂 Men klart att 2015 blir ännu bättre, det känner jag tydligt på mig 🙂

    Gott nytt år!

    /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s