Multikompetens och glada tillrop

Skrivförmåga och fantasi är bara är en del av kravspecifikationen på en författare. Nätverka är bra. Sociala medier är guld. När boken är klar får man växla över till att bli marknadsförare, föreläsare och säljare. För tillfället låtsas jag vara någon slags administratör, jurist och affärsstrateg. Tur att jag har spelat studentteater.

I administratörstjänsten ingår att skicka och ta emot mejl. Veckan som gick fick jag mejl som innehöll så fina ord att jag blir alldeles till mig när jag tänker på det.

”…en bra bit in i ditt manus och jag gillar det jättemycket. Välskrivet och ger rysningar…”

”…otroligt välskrivet och engagerande och en sugs med från första sidan…”

”…du skriver med fint driv. Det är härligt att läsa en författare som tar ut svängarna ordentligt och som låter berättandet flöda…”

”…alltid fascinerats av gammal folktro och det övernaturliga. I Dränkt kommer båda ingredienserna till sin fulla rätt…”

Och till råga på allt så avslutades veckan med lite publicitet. Åsa Bonelli – som kommer ut med Stanna innan du går i vår – hittade det här i Books & Dreams (jag har snott bilden av henne.) Väldigt roligt! Jag visste inte om att det skulle vara med. IMG_3435.JPG

Nu hade det ju varit himla käckt om Dränkt hade legat uppe hos nätbokhandlarna, redo att ta emot förhandsbeställningar. Men, som marknadsföraren säger om och om igen, all publicitet är bra publicitet.

14 svar till “Multikompetens och glada tillrop”

  1. Oh, vilka underbara omdömen 🙂 För mig känns det också som måste läsa förutom den lilla detaljen att det är läskigt. Hur läskig skulle du säga att Dränkt är, på en skala? Och liksom på exakt vilket sätt? (Jag läser ju aldrig något som verkligen är läskigt eftersom jag är en sådan räddhare och har lite allmänt för mycket fantasi…)

    1. Folk dör ju, det kan jag inte sticka under stol med. Men den är inte blodig, mer kuslig och mystisk. Absolut inte splatter och inte heller några tentakler, vassa klor eller huggtänder 😉

  2. Underbara omdömen. Grattis! Den bara måste komma ut snart. Jag hänger på Skriviver här ovan och fråga samma som hon: Hur läskig är den på en skala? (Läser Amanda Hellberg och Johan Theorin men vägar sällan King)

    1. Det är egentligen svårt för mig att avgöra hur läskig den är, eftersom jag slutat överraskas av den vid det här laget 😉 Lite läskigare än Hellberg och Theorin är den nog. Men mer krypande än blodig. King har ju skrivit så väldigt många sorters böcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s