Jag måste erkänna att jag hade bävat lite för att se vårkatalogen från Svensk Bokhandel, med mitt debutantporträtt. Men idag kom katalogen – och det känns bara roligt. Ett bevis på hur långt jag åndå har tagit mig. För ett år sedan hade jag precis skickat iväg en text till lektör för första gången – och det var stort! Här är jag nu, det är bara förlaget som fattas 😉

svb-sida

En annan rolig sak som hände idag, som aldrig skulle ha hänt för ett år sedan: Ett förlag kontaktade mig på Instagram och sade att de gärna ville läsa manuset. Och tro det eller ej, de är inte de enda som tagit kontakt. Det betyder naturligtvis inte att de automatiskt kommer att gilla vad de läser – eller tycka att det passar in – men bara att få vara med om att bli kontaktad – det är ju helt knasigt bra. Egentligen.

13 reaktioner till “På plussidan

    1. Ja, det verkar inte vara helt fel att ha ett nästan färdigarbetat manus 🙂 Men som sagt, det betyder ju inte tt de nödvändigtvis gillar det när de läser.

  1. Men vad roligt att du blir kontaktad av förlag som vill läsa. Grattis! Blev nu också påmind om att jag slog till med en prenumeration på SvB för flera veckor sedan men inte fått ett smul från dem. Nu vill jag läsa om dig och andra debutanter i vårkatalogen!

  2. Härligt! Klart att man aldrig kan veta om de gillar vad de läser, men tänk vilken skillnad att bli kontaktad av flera förlag som gärna vill läsa, jämfört med att skicka iväg till förlag och inte ens veta säkert om de kommer läsa manuset. Framförallt kan du ju under de bästa av omständigheter faktiskt välja vilket förlag du ska ta, och ha ett ganska fin förhandlingsläge om det kommer till det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s