Tillbaka

Har haft en härligt klyschig och ljuvligt avkopplande vecka på Mallorca med frukostbuffé och maskotar, poolhäng och ljummet Medelhav, lyxtapas och läsning – men utan internet.

Hade tänkt läsa manus på mobilen, men bestämde mig i snålhetens och lathetens namn för att inte ladda ner mejl och bilagor när vi var utomlands. Och även om det kliade i uppkoppligsnerven i början så tog avkopplingsnerverna snart över.

I stället har jag läst Roald Dahls Häxorna för sonen, Alfons för dottern och Peter Robinson för mig själv. Orkade till och med återuppta läsningen av Tomas Bannerheds Korparna som jag tidigare lade ner redan vid första åkern.

Insåg hur viktig tidsplaceringen är. Deckaren hade kommit ut i Sverige för ett par år sedan, och jag var väldigt irriterad på korkade saker, som att ingen tänkte på att ringa den försvunnes mobil, och att man inte ens höjde på ögonbrynen åt att en 40-årig kvinna var gift med en man född på 50-talet. Till sist tittade jag efter mer noga. Boken var från 1997 i original och plötsligt blev den så mycket bättre.

Under helgen på svensk mark klämde jag så mitt eget manus med viss bävan. Och blev glatt överraskad!

Det blir bra det här.

Annonser

6 reaktioner till “Tillbaka

  1. Kul att ha dig tillbaka igen 🙂 Och det låter som om du har haft en härlig semester. Alltid kul att plocka fram sitt manus och bli positivt överraskad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s